We help people to get rid of the uncomfortable chafing by producing a revolutionary product that will change lifes.

Wil je contact met ons opnemen?

Schuurplekken, bijvoorbeeld door wrijving met kleding of de eigen huid, is een veelvoorkomend probleem. Erger nog, velen zien het als een taboe onderwerp omdat het geheel ten onrechte wordt geassocieerd met overgewicht. Dit is de grootste onzin.

Smoovall is ontstaan omdat net als sommige van jullie ook wij velen zogenaamde oplossingen hebben uitgeprobeerd. Het dragen van een broek onder een rok / jurk, het afplakken van onze edele delen en tepels met plakband (…geen grap), Vaseline, talkpoeder, bakpoeder, you name it…we hebben het allemaal gehoord. En de handvol speciaal ontwikkelde crèmes die te koop zijn op internet waren oké maar zeker niet geweldig (maar wel prijzig). Dit kon en dit moest ons inziens gewoon beter! Bij een gebrek aan een gebruiksvriendelijke product besloten wij zelf maar een ‘no-brainer product’ te ontwikkelen: Huidcontact spray van Smoovall. Het is extreem makkelijk aan te brengen, handsfree (geen vieze handen na het aanbrengen), functioneert minimaal 4 uur na het aanbrengen en is onzichtbaar op de huid. Simpelweg aanbrengen en vergeten, lekker makkelijk. Met Smoovall kan iedereen weer doen wat hij of zij graag doet: bewegen!

We hopen dat we erin geslaagd zijn een product te ontwikkelen waar je oprecht iets aan hebt. Heb je verbeterpunten? Wil je contact met ons opnemen? Of gewoon vertellen wat je van Smoovall vindt?  Mail ons op: info.smoovall@sensineer.nl.